Nyheter

ANNONSERA PÅ DIGITALA SKYLTEN

Publicerad 2019-11-28

NU KAN DU SOM FÖRETAGARE INFORMERA OCH ANNONSERA PÅ DIGITALA SKYLTEN AB Kosters Framtid driver en digital skylt på kajen i Strömstad. En andra skärm som visar samma innehåll finns på Naturum på Ekenäs. Skärmarna har varit i provdrift ett är och nu är det dags att utnyttja dem fullt ut.

Nytt från Kosters Framtid september 2019

Publicerad 2019-09-04

Bolagets övergripande mål är att vända befolkningsutvecklingen på Koster och locka fler personer i yrkesverksam ålder att flytta hit. Då det finns gott om jobb är bristen på bostäder den kritiska faktorn som bolaget har att hantera på olika sätt.

Det finns gott om jobb!

Publicerad 2019-06-25

Vill du arbeta inom bygg, hemtjänst, hotell- och restaurang men även med ekonomi och administration så finns det jobb på Koster. Läs mer under Jobb och företagande

Vi söker året-runt boenden!

Publicerad 2019-06-15

Vi har ett flertal personer och familjer som vill flytta till Koster och som söker boende året runt. Läs mer under Boende och lokaler.

Informationsstugan öppnar!

Publicerad 2019-06-13

Info-stugan på Torget, Sydkoster öppnar 1 juli. Varje måndag, onsdag och fredag kl 14-16 kan du ställa frågor och få information om hur det är att leva och verka på Koster året runt. Vi svarar på frågor om boende och service, vilka jobb som finns och vilken hjälp du att få. Välkommen!

Äldre nyheter hittar du i arkivet.